Tarieven

Tarieven Qur+ voor opdrachtgevers

Voor het gebruik van Qur+ wordt een vaste vergoeding per jaar betaald. In dit jaarlijkse bedrag zijn altijd vijf gebruikersaccounts inbegrepen. Uitbreiding van het aantal accounts is altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laat u uw onderhoudsplan door ons zusterbedrijf Quadrance opstellen? Dan is het abonnement voor Qur+ in het eerste jaar gratis!

Als ontwikkelaars hebben we brede kennis in onderhoud en beheer. Qur+ is ontwikkeld vanuit een breed perspectief: zowel opdrachtgever en contractant als strategisch en operationeel niveau worden met elkaar verbonden.

Tarieven Qur+ voor contractanten

Het afprijzen in Qur+ is vrij van kosten. U kunt alle activiteiten in de database afprijzen en deze prijzen beheren. Maak hier uw gratis account aan.

Wilt u ook onderhoudsplannen opstellen voor opdrachtgevers?
Dan betaalt u een vaste vergoeding per jaar. Hiervoor kunt u gebruik maken van vijf gebruikersaccounts. Uitbreiding van het aantal accounts is altijd mogelijk. Naast de vaste vergoeding per jaar, betaalt u ook eenmalig een bedrag per opdrachtgever. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Daarom Qur+   Database met gefundeerde onderhoudsregels. - Continue prijstoetsing - Gebruiksvriendelijk - Kostenbesparing - 24/7 webbased - Focus op core business -Ondersteuning op het gebied van structuur en overzicht - Live rapportages en forecast - Marktconformiteitstoets wordt gemakkelijker - Inzicht in kosten; toetsbaar onderhoud - Procesversimpeling bij offerte- en aanbestedingstraject - Eén platform voor opdrachtgever, regisseur en contractant

Benieuwd naar wat Qur+ voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demonstratie aan bij u op locatie! >>

 

Frank
Thijs
Patrick
Stephan
Wilco